In the echo.

Afbeelding

Hallo iedereen.

Ik ben terug en heb intussen geleerd hoe te teasen. Het verhaal dat deze echografie verklaart, volgt morgen. AMMAGAAD.

Let trouwens vooral nog niet té veel op de lay-out van deze site. Ze ziet er voorlopig nog een beetje lelijk uit, maar de nood om te bloggen was groter dan de zin voor esthetiek. Ik ben ook een beetje lui met dit weer.

Also, de link schikt nog te veranderen. De naam echter niet. Gezien ishku.be overgenomen is door de herrezen Messias voor vrouwen in hun overgang, zullen jullie het dus voortaan moeten doen met simberlylonia.be. Het helpt om het te beschouwen als een oude exotische plantensoort.

U sijt wellekome!

Oh, en zij met zin voor nostalgie, kunnen mijn oude blog HIER nog eens herlezen. Met dank aan Youri van tftc voor het vriendelijk bijhouden van mijn geschreven verleden.

One response to “In the echo.

  1. Claire

    Hoera, je bent terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>