In the echo: vervolg.

Gezien NIEMAND ANDERS de vraag stelt, zal ik ze zelf maar poneren.

“Dus, Simberly. Hoe zit het nu eigenlijk met die echografie?”

Wel beste lezer, zij die vermoeden dat ik intussen bezwangerd ben door mijn lief (want ja!) en sinds kort een kleine foetus in mijn buik aan het ontwikkelen ben: YOU’RE WRONG! Een echografie op het internet plaatsen om mijn eerstgeborene aan te kondigen? Halloho. Tweeduizenddertiehien.

Maar ik voelde gelijk wel iets in mijn buik zitten. Een bolvormig dink, net naast mijn navel. Ik had andere mensen al eens laten porren want ik neig soms tot overdrijven, maar inderdaad, zij voelden het ook. En als ze erop duwden, deed het pijn. Niet dat ik er me bepaald zorgen in maakte, maar een drietal weken geleden lag ik bijna dubbelgeplooid van de buikpijn and that, people, was mijn cue om naar de dokter te trekken.

Eens getast, vermoedde zij dat ik misschien gewoon overgevoelige buikspieren had (uhr?), maar liet mij toch eens passeren bij de radioloog om andere vieze dingen uit te sluiten. Zo gezegd, zo gediggiedaan. Een paar dagen later lag ik op een met servetjes bedekte bank in het ziekenhuis en smeerde een lange kerel opgewarmde gel op mijn buik. It was pleasant.

D: “Zeg eens.. waar heb je pijn, Simberly?”

S: “Ik heb niet echt pijn. Alleen een bolvormig dink naast mijn navel, dokter. Hierzo.”

D: “Ja, ik voel het ook. We zullen eens kijken.. Ik zié niet meteen iets. (kijkt perplex) Behalve.. je ruggengraat.”

S: “Eurh OK.”

D: “Die zogezegde bol, Simberly, dat is een stuk van je ruggenwervel. Je bent zodanig mager dat je via je buik door je ingewanden heen op je ruggenwervel kan duwen. En dat veroorzaakt de pijn.”

Van een anti-climax gesproken, right? En een beetje een vadsige at that. I mean, I DO eat, people! Maar ik ben wel een party-trick rijker, I guess. “Voel eens hier!”

Anyway. In principe is het niet echt iets om mee uit te pakken, maar gezien ik toch foto’s had van mijn abdomen wou ik die toch eens gebruiken om jullie bij de neus te nemen en valselijk te hinten naar zwangerschap en baby’s.

HAHA! MIJN BAARMOEDER IS ZO LEEG ALS IETS!

2 responses to “In the echo: vervolg.

  1. Vee

    Ik zit hier op mijne navel te drukken en te duwen
    In geen honderd jaar geraak ik tot aan mijn ruggegraat….ik ben dus officieel NIETmager…..

  2. how awkward 😉 ooit al een bijverdienste gedacht als rariteit op de gentse feesten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>