En nog iets.

Hoe kan het dat bij zoiets belangrijks als de exit uit de Europese Unie, geen enkel Brits overheidsorgaan de kans aangegrepen heeft om haar burgers een duidelijk overzicht te geven van alle voor- en nadelen van een brexit? Via een website, via advertenties, boodschap van algemeen nut, een brief in de bus?

Als dat wel gebeurd is, moogt ge vergeten wat ik hier getypt heb.
Indien niet: hoekandana?

En ook: zou een beetje transparantie en gezond verstand een keer eens niet het nieuwe zwart mogen worden, zeg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>